"Vi bevæger os ofte i organisationer, hvor der er opstået komplekse situationer og problemer. Derfor er det afgørende at samarbejde med mennesker, som også tænker etik og værdighed i opgaveløsningen."


Stephen Holst

Sam

arbejde

Stephen samarbejder med nogle af Danmarks førende eksperter indenfor psykisk arbejdsmiljø, ledelse, krisehåndtering og kommunikation. 

Louise Dinesen

Erhvervs- og krisepsykolog


Louise er chefpsykolog i Dinesen & You, samt stiftende partner af Better Worklife, som er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Louise har stor erfaring med krænkelsesproblematikker, kriser i organisationer og pressesager. Hun er tilknyttet Forsvaret, Københavns Universitet og fast redaktør på tidsskriftet Erhvervspsykologi.


louise@louisedinesen.dk 

Lill Palmblad

Erhvervspsykolog


Lill er erhvervspsykolog og cand.psych.aut. Hun er derudover stiftende partner i Better Worklife, som er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Lill har stor erfaring med ledelse og ledertrivsel, komplekse arbejdsmiljøsager, samt forebyggelse og håndtering af stress på både organisatorisk og individuelt niveau. Lill har bl.a. været chef i Arbejdstilsynet.


lill@palmblad.dk

Katrine Asp-Poulsen

Kommunikations- og ledelsesrådgiver


Katrine er uddannet journalist og stifter af Newpath. Hun hjælper ledere med at skabe langsigtede og varige forandringer med stor inspiration fra naturen og holistisk tænkning. Hun har en baggrund fra bl.a. DR og har mange års ledelseserfaring med breaking news og krisekommunikation.


katrine@newpath.dk  

Vibeke Lunding Gregersen

Erhvervspsykolog


Vibeke er adm. direktør i Mindwork, erhvervspsykolog og cand.psych. aut. samt autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Hun har stor erfaring med arbejdsmiljø og ledelse i politiske organisationer samt håndtering af komplekse arbejdsmiljøproblematikker.


vlg@mindwork.dk 

Ofte løser vi opgaver individuelt. Men i komplekse, store og omfattende opgaver, står vi sammen om, at støtte organisationer og mennesker til udvikling. Det er opgaven, der definerer holdet hos os. 

Sam

arbejde