"Når vi samles en masse mennesker for at reflektere over ledelse og arbejdsliv, så skal vi udnytte den kæmpe kapacitet, som er til stede i rummet. Lad os tænke ledelse sammen."


Stephen Holst  

Foredrag

Når vi samarbejder om at tilbyde et foredrag, så er formålet at skabe noget sammen. Det kan være ny viden, erfaringsudveksling, nye forbindelser eller nye perspektiver. 

Det er samtidig ambitionen, at aktivere den kollektive viden, som er til stede i rummet, når vi mødes for at blive inspireret indenfor organisation, ledelse og arbejdsliv. Vi skal bruge de erfaringer, som er til stede og tænke ledelse sammen. 


Derfor vil foredrag med Stephen altid have et element af interaktion uanset om vi er 10 mennesker eller 100 mennesker sammen. For når mennesker tænker sammen, så åbner vi for muligheden for at producere flere nuancer og flere indsigter, end når vi tænker alene. 


Vi kan med andre ord sige, at to foredrag aldrig er ens. For Stephen gør en dyd ud af, at aktivere den kollektive mængde af viden og erfaring, som deltagerne bringer med sig. Så deltagerne er i høj grad med til, at designe det udbytte, som vi bestræber os på at producere med et foredrag. 

Skræddersyet foredrag

Stephen designer altid sine foredrag til de specifikke situationer og forsamlinger, som han skal holde foredrag ved. Derfor vil der altid være en fælles undersøgelse af, hvad vi ønsker at få ud af foredraget og hvordan vi kan producere det oplæg, som kan bringe deltagerne værdi. Indenfor organisation, ledelse og arbejdsliv er der adskillige temaer, som kan være interessante og relevante at fokusere på i et foredrag. De temaer kunne eksempelvis være:


- Ledelse nu og i fremtiden

- Psykosocialt arbejdsmiljø, motivation og trivsel 

- Læring i organisationer 

- Forandring og forankring

- Kulturens betydning i organisationer

- Reltioners betydning i arbejdslivet

Lad os tale sammen!

Hvis vi skal arbejde sammen er det vigtigt, at vi er afstemt omkring forventninerne til samarbejdet. Derfor vil jeg opfordre dig til at vi tager en uforpligtende og uformel dialog om hvilke samarbejdsmuligheder der kunne være. 

Priser

Foredrag 

Fra 10.000,- ekskl. moms.

Inkl. formøde, forberedelse og transport indenfor København. 

Udenfor København faktureres også for transport.


Online foredrag 

Fra 8.000,- ekskl. moms.

Inkl. formøde og forberedelse. 

Platform vælges efter aftale.