"Vores arbejdsliv fylder ekstremt meget. Langt de fleste mennesker jeg møder har tanker om deres arbejdsliv, som de ikke ved hvordan de skal forholde sig til eller hvor de kan tale højt om dem henne."


Stephen Holst  

Personlig rådgivning

Det kan være vanskeligt at dele udfordringer, dilemmaer og ubehagelige oplevelser med venner og kolleger. For vores arbejdsliv er en stor del af vores selvforståese og identitet for rigtig mange mennesker. Derfor er der ofte noget sårbart forbundet med at dele det, som er svært. 


Men vi går ikke gennem livet eller arbejdslivet uden at møde udfordringer. Langt de fleste udfordringer kan vi selv klare med støtte fra vores fortrolige, men nogle gange får vi brug for at rådføre os med nogle, som ikke kender os og dermed kan bringe nye perspektiver ind i vores logikker og forståelser. 


I individuel rådgivning med Stephen får du først og fremmest et fortroligt og professionelt rum, hvor du sætter dagsordenen for hvad der er vigtigt, at få talt om. Stephen spørger ind og undersøger udfordringen sammen med dig og hjælper dig til at finde en vej. 

Lad os tale sammen!

Hvis vi skal arbejde sammen er det vigtigt, at vi er afstemt omkring forventninerne til samarbejdet. Derfor vil jeg opfordre dig til at vi tager en uforpligtende og uformel dialog om hvilke samarbejdsmuligheder der kunne være. 

Samtaletemaer

I den personlige rådgivning med Stephen er det dig, som bestemmmer hvad I skal tale om. Du behøver ikke at have en færdig idé om hvad I skal tale om eller hvor det skal ende. Måske du bare trænger til at tale med nogen om arbejdslivet og karrieren. I kan sammen undersøge hvad der optager dig og hvor du ønsker, at bevæge dig hen.

Nogle af de temaer, som Stephen kan tale med dig om er:


- Ledersparring

- Trivsel, mistrivsel og arbejdsglæde 

- Arbejdsreateret belastning - eksempelvis stress

- Karriereovervejelser og jobsøgning

- Kompetenceudvikling og -mapping 

- Samarbejdsvanskeligheder

Priser

Enkelt møde 

1.200,- ekskl. moms for 1½ time.

Inkl. formøde, forberedelse og transport indenfor København.

Kan foregå fysisk, online eller telefonisk. 
Møderække 

5.000,- ekskl. moms for 5 møder á 1½ time.

Inkl. formøde, forberedelse og transport indenfor København.

Kan foregå fysisk, online eller telefonisk.


8.000,- ekskl. moms for 10 møder á 1½ time.

Inkl. formøde, forberedelse og transport indenfor København.

Kan foregå fysisk, online eller telefonisk.